Blogimuutoksia

Koska Vuodatuksella on menossa suuria huolto-/korjaustöitä eikä blogeja pääse sen vuoksi päivittämään, päätin joka tapauksessa siirtyä käyttämäänWordpressiä. Aioin ensin jatkaa kirjoittamista Livejournalissa, mutta se ei lopulta kuitenkaan soveltunut tarpeisiini. Koitetaan siis tällaista – minulle kokonaan uutta. Kirjoitin Hiidenkivi-blogiani Vuodatuksessa siis vuosina 2007-2012. Jo viidettä vuotta! Olen huono ”heittämään mitään pois” ja luopumaan mistään, joten tämäkin aiheuttaa vähän haikeutta… Vuodatuksessa sinänsä ei ollut koskaan mitään vikaa ja sitä oli ihanan yksinkertaista käyttää – kuitenkin niin, että blogin ulkoasuun ym. sai itse vaikuttaa tarpeeksi paljon. Olen silloin tällöin kuitenkin pohtinut mm. blogin nimen vaihtamista ja muuta, joten tämä pitkäksi venynyt katko Vuodatuksen päässä antoi sen viimeisen kimmokkeen siirtyä tänne. En vielä tiedä mitä vanhoille merkinnöilleni tekisin: olisiko jollain ideoita? Mitä tällaisissa tilanteissa yleensä tehdään?

Toisaalta nyt on hyvä hetki aloittaa puhtaalta pöydältä. Valmistuin tänä keväänä lastentarhanopettajaksi Helsingin yliopistosta ja aloitan työt 1.8. En ole enää statukseltani opiskelija, mikä tuntuu kummalliselta. Olen kuitenkin varma, että jatkan vielä joskus opintojani (jos nyt en maisteriksi niin ainakin jotenkin laajemmin – esimerkiksi erityispedagogiikkaa tai muuta sellaista). Nyt odotan jo innolla uuden työn alkua ja sitä, että toimin ihan oikeasti lastentarhanopettajana. Vähän ehkä jännittääkin.

Tervetuloa siis lukemaan, kommentoimaan ja keskustelemaan milloin mistäkin! Olen tottunut kirjoittamaan kaikesta mieleen tulevasta, oli se sitten työ- tai opiskeluelämästä, ajankohtaisista asioista (lähinnä varhaiskasvatuksen osalta) tai kotimaanmatkailuharrastukseen liittyen erilaisista kulttuuri- ja historia-aiheista. Usein myös kuva saa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa.

Toivottavasti paitsi kaikki uudet, myös vanhan blogini lukijat löytävät tiensä tänne!

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Blogimuutoksia

  1. Marissa sanoo:

    Kivaa, että pääsit viimein kirjoittamaan taas blogia. Pidän tästä uudesta nimestä huiman paljon. :) Onnea uuteen työhön. Minunkin osa-aikaiset työni loppuvat tämän vuoden puolella, eli syksyllä pitäisi keksiä jotakin ensivuoden varalle. Jännittää jo nyt, mistäköhän hommista itseni löydän!

      • Marissa sanoo:

        Jotain oman alan töitä yritän parhaillani metsästää, eli kirjallisuuden/kirjoittamisen parista. Toivon, että uusi kotikaupunki tarjoaa joitakin uusia mahdollisuuksia. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s