Täyttä höyryä!


(Kuva: topparoikka.net)

Te, jotka satutte viikonloppuna liikkumaan Lahden lähettyvillä (tai vähän kauempanakin), nyt olisi hieno mahdollisuus päästä mukaan höyryjunamatkalle! Olen itse menossa huomenna.

Elokuussa höyryää jälleen! Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry järjestää yhteistyössä Haapamäen Museoveturiyhdistyksen kanssa höyryjuna-ajoja Lahdesta Heinolaan 4.-5.8. Molempina päivinä ajetaan kaksi edestakaista vuoroa.

Olen ollut mukana vastaavilla reissuilla ennenkin ja voin vakuuttaa, että matka on lippunsa arvoinen. Mahdollisuuksia höyryjunan kyydissä matkustamiseen ei nykyään kovin usein tule, joten kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi! Omasta mielestäni matkan parasta antia on ehdottomasti se, miten matkustamisen voi kokea kaikilla aisteilla. Etenkin tuoksu- ja äänimaailma on aivan toisenlainen kuin tämän päivän junilla matkustettaessa. Näillä retkillä korostuu se minunkin usein mainitsema ajatus siitä, että itse matka on päämäärää tärkeämpi. Tällaisen kokemuksen soisi mielellään kaikille.

Lippuhinnat Lahti-Heinola 4. ja 5.8.
Aikuiset: meno 20 eur / meno-paluu 25 eur
Lapset (alle 14 v. omalla istumapaikalla): meno 10 eur / meno-paluu 15 eur
Perhe (2 aik + lapset): meno 55 eur / meno-paluu 70 eur

Perhelipulla voi matkustaa enintään kaksi aikuista ja samassa taloudessa asuvat lapset. Lastenlippu peritään kaikilta alle 14-vuotiailta, joilla on oma istumapaikka.

Liput myydään junassa, maksuvälineenä käteinen. Pyydämme mahdollisuuksien mukaan varaamaan tasarahan lipunmyynnin nopeuttamiseksi.

Junassa on:
– noin 400 istumapaikkaa
– matkatavaraosasto, jossa voi kuljettaa lastenvaunuja ja pientä matkatavaraa
– jokaisessa vaunussa wc (rajoitettu käsienpesuvesi)

Aikataulut ja muu info: www.topparoikka.net/tayttahoyrya

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s