Töölön Kyläjuhlilla

Tänään järjestettiin ensimmäiset Töölön Kyläjuhlat. Osallistuin itse osittain, kävelin siis kirjaston poistomyyntiin ja takaisin. Matkan varrella pysähdyin kadunkulmiin pystytettyjen kirpputoripöytien luona ja olin iloinen siitä, että asun Töölössä.


Rahaa meni yhteensä 2,90e. Kirjaston poistomyynnistä ostin kaksi cd:tä (ihan muuten vaan, en tiedä tuleeko noita ikinä kuunneltua) 90 sentillä – oikea hinta olisi ollut 50 snt / kpl, mutta koska heillä ei ollut antaa 20e:sta takaisin, sain nuo lompakon pohjalta löytyneillä kolikoilla. Lastenosastolla oli ”ota tästä ilmaiseksi” -hylly, josta otin töihin vietäväksi tuon kovakantisen Jokainen tarvitsee ystäviä -kirjan sekä itselleni kauan himoitsemani Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään? -kuvakirjan. Molemmat tarvitsivat pientä teippausta ja kontaktimuovia, mutta ovat kuitenkin suhteellisen hyväkuntoisia. Yhdestä kirpputoripöydästä ostin takaisintulomatkalla puisen Nalle Puh -kuutiopalapelin, senkin töihin vietäväksi. Meidän alle 3-vuotiaat tuskin osaavat vielä hahmottaa kuvia niin hyvin, että saisivat mallin mukaan rakennettua kuutioista oikeita kuvia (ainakaan itse), mutta palikoilla voi toki tehdä paljon kaikkea muutakin! Palapeli oli sekin hyväkuntoinen, mallikuvat päällystin itse vielä kontaktimuovilla, jotta pysyisivät pidempään ehjinä.

Olisin kierrellyt kaupungilla pidempäänkin, mutta sitten alkoi sataa ja sateenvarjottomana kävelin kotiin. Nyt ei sataisi enää, mutten taida jaksaa lähteä uudelleen. Pelkään vähän tulevani uudelleen kipeäksi – kurkku ainakin tuntuu olevan sitä mieltä – joten otan viikonlopun nyt varman päälle. Ehkä katson Metsoloita – kahdeksasta dvd:stä on vielä/enää kolme katsomatta! Blogipostausta tulossa (joskus) erikseen sekä Metsoloista että tuosta mainitsemastani Kuinkas sitten kävikään? -kirjasta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s