Jotain uutta

Monen muun blogin innoittamana minäkin kaipasin uutta ulkoasua Pitkospuille. Tällainen siitä lopulta tuli. Askartelin tuon yläpalkin kuvan paperijoutsenen ihan itse. ;)

Olen parhaillaan mukana uudistamassa myös eräitä toisia nettisivuja, joista lisää sitten kun ne ovat valmiit. Jostain visuaalisen alan koulutuksesta olisi kyllä paljon hyötyä, mutta minkäs teet!

Tällä viikolla olen ollut jotenkin väsynyt. En tiedä olenko vain tulossa kipeäksi vai nukkunut huonosti, mutta olen suunnattoman iloinen, että viikonloppu tuli. Ja että viikonlopuksi ei ole kertakaikkiaan mitään ohjelmaa (paria erityispedagogiikan kirjaa lukuunottamatta). Nukuin viime yönä sikeästi melkein neljätoista tuntia heräämättä kertaakaan! Kertoo ehkä jotain väsymyksestäni. Tämä päivä onkin ollut jo vähemmän väsyttävä. Olen lähinnä istunut tietokoneella, katsonut televisiota ja laittanut ruokaa. Pitää vain pitää huolta siitä etten valvo liian pitkään, muuten on unirytmi sekaisin. Maanantaina täytyy kuitenkin herätä taas ennen seitsemää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s