Sunnuntai-ilta

Tällaista meillä kahden aikuisen taloudessa on sunnuntai-iltaisin. No ei aina, mutta tänäänpä oli. Poikaystävän äiti muuttaa ja vanhoja tavaroita pitää tietysti käydä läpi ja heittää osa pois ja pelastaa loput (päiväkotikin on saanut jo joitain kivoja leluja, mutta parhaat tietysti säästetään). Minullakin on omia vanhoja leluja vielä vaikka kuinka vanhempieni luona laatikoissa, ei niitä raaski pois heittää.

Tietääkö kukaan millä nimellä tällainen lelusarja kulki? Siihen kuuluu mm. maatila, pikaruokaravintola, lentokenttä ja rakennustyömaa sekä autotien palasia, mitkä saa yhdistettyä toisiinsa. Lisäksi tietysti erilaisia autoja ja kaikenlaisia ukkeleita ja eläimiä. Mitään pakkausta näille ei ole enää olemassa, mutta pienistäkin osista näyttäisi suuri osa olevan vielä tallella.

Eihän näitä voi minnekään pois heittää. <3

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Sunnuntai-ilta

  1. momforfour sanoo:

    En valitettavasti tiedä sarjan nimeä, mutta hienolta näyttää! Meillä lapset leikkivät minun vanhoilla leluillani ja ne tuovat kivoja muistoja mieleen. Kannattaa siis säästää lelut ;)!

    • Susanna sanoo:

      Totta! Omia lapsia itselläni ei ole, mutta ovat toki tuolla päiväkodissakin olleet tosi innoissaan ”uusista” leluista, vaikka ovatkin parhaimmillaan parikymmentä vuotta vanhoja. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s