Vietetään Siivouspäivää!

Lauantaina 25.5. vietetään valtakunnallista Siivouspäivää! Silloin ihmiset ympäri maata pystyttävät kirpputoripöytiä ympäri kaupunkeja ja kyliä, ja minäkin aion pystyttää oman pöytäni läheisen puiston hiekkakäytävälle. Onneksi on luvattu ihan mukavaa säätä!

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä. Vuoden siistein festivaali muuttaa kaupungit ja naapurustot isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.

Siivouspäivän idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Siivouspäivällä ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen tapahtumaan osallistuja on oman tapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta.” (siivouspaiva.com)

Monen kaupungin rakennusvirastot ovat tiedottaneet, että ilmoittamalla myyntipisteestään Siivouspäivän nettisivuilla ei tarvitse tuona tiettynä päivänä hakea mitään erillistä lupaa. Näin esimerkiksi Helsingissä.

Hauskaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s