Blogiarvonta käynnistyy!

Pitkospuut-blogini täytti 24.7. kokonaisen vuoden ja lupasin silloin, että lomalta palattuani järjestän sen kunniaksi blogiarvonnan. Nyt nimipäiväni kunniaksi on sen aika koittanut.

Olen aiemminkin blogissani kertonut olevani mukana järjestämässä Suomen vanhinta yhtäjaksoisesti harrastaja- ja talkoovoimin toiminutta kesäteatteritapahtumaa, Kivi-juhlia. Sen tavoitteena on tehdä tutuksi Aleksis Kiven elämää, teoksia ja aikakautta taiteen eri keinoin. Tänä kesänä vuorossa on paljon kiitosta ja kehuja saanut Veijo Meren tekstiin pohjautuva musiikkinäytelmä Aleksis Kivi, jonka on ohjannut Samuli Reunanen, ja jonka musiikista vastaa Iiro Ollila.
Lue yleisön kommentteja täältä.
Helsingin Sanomien teatteriarvostelu täällä.

Elämäni ensimmäinen blogiarvonta liittyy nyt hyvin tiiviisti Kivi-juhliin, sillä palkintona on – tittididii – kahden hengen lahjakortti Kivi-juhlien tämän kesän esitykseen! Palkinnon arvo on yhteensä 54 euroa. Lahjakortti käy kaikkiin näytöksiin ja se vaihdetaan portilla paikkalippuun (halutessaan paikat voi varata jo etukäteen puhelimitse). Lisäksi palkintoon kuuluu hieno vihreä Kivi-juhlien avainkaulanauha.

Lahjakortin teksti:
Lahjakortti oikeuttaa 2 henkilön vapaaseen sisäänpääsyyn Kivi-juhlien vapaavalintaiseen esitykseen. Lahjakortti on voimassa vuoden 2013 Kivi-juhlien esityksissä. Lahjakortti on vaihdettava pääsylippuun Taaborinvuoren lipunmyyntiportilla. Pääsylippu on varattavissa ennakkoon Kivi-juhlien toimistosta.

Esityspaikka on Nurmijärven Palojoella, Taaborinvuoren museoalueella. Paikalle on erittäin helppo löytää ja paikoitustilaa on hyvin runsaasti. Myös bussilla pääsee Helsingistä. Kivi-juhlien nettisivuilta löytyy kaikki tarpeellinen info.

Esitysajat:
ti 20.8. klo 18
ke 21.8. klo 18
to 22.8. klo 18
la 24.8. klo 15
su 24.8. klo 15
ti 27.8. klo 18

Arvonnan säännöt

1. Jätä kommentti tähän blogimerkintään. Olisi hauska kuulla esimerkiksi oletko käynyt tänä kesänä aiemmin kesäteatterissa tai muussa mieleenjääneessä kesätapahtumassa! Myös kommentteja liittyen tähän blogiin otetaan mielellään vastaan (millaiset aiheet kiinnostavat, mitä haluaisit jatkossa lukea). Kuitenkaan kommentin sisältö ei vaikuta arvontaan. Muista keksiä itsellesi nimimerkki, mikäli et omista esim. omaa blogia. Kommentista saat yhden arvan.

2. Saat toisen arvan, jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Voit halutessasi käyttää alla olevaa pikkukuvaa (tallenna se ensin omalle koneellesi ja lisää vasta sitten blogiisi). Jätä kommenttiin sen sivun osoite, mistä linkki arvontaan löytyy.
3. Osallistua voi torstaihin 15.8. klo 17 asti. Arvonta suoritetaan viimeistään 16.8.

Onnea arvontaan! :)

Edit. Arvonnan voittajaksi selviytyi Marissa! Kiitos osallistujille!

Advertisement

6 kommenttia artikkeliin ”Blogiarvonta käynnistyy!

 1. Marissa M. sanoo:

  Hävettää myöntää, mutta en ole käynyt eläissäni kesäteatterissa. Muutenkin viimekertaisesta teatterikäynnistäni on jo useampi vuosi… Siksi nyt on siis pakko osallistua, ja kahdella arvalla. :)

  Linkitän tämän arvonnan blogiini tuota pikaa!

 2. Suvi sanoo:

  Löysin blogiisi vasta ja retki-ihmisenä varmaan tykästyin blogin nimeen;). Mulla ei ole blogia, joten ikävä kyllä en voi linkittää… Tänä vuonna en ole käynyt missään kesäteatterissa ja sehän korjautuisi kivasti voittamalla nämä liput;). Yleensä siis jokakesäinen perinne mulla käydä kesäteatterissa jossain.

 3. MaiMai sanoo:

  Mama: Kesäteatterit kuuluvat kesään! Kaksi esitystä nähty, ja niin hassu sattuma kuin onkin, Kivi-juhlille on tarkoitus lähteä vielä tänä kesänä. Sanomattakin selvää, että voitto kruunaisi koko kesän… :)
  marianna1@luukku.com

 4. Anna sanoo:

  Hei, ihania kuvia ja poimintoja blogisi sisältää, pistän sivun muistiin :) Kesäteatteriin tekisi mieli, toivotaan että onni potkaisee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s