Lehti täynnä inspiraatiota

Matkustin tänään junalla ja kävin ostamassa Rautatieaseman kioskilta matkalukemista. Kotivinkit, -liedet ja -kuvalehdet näyttivät joulunumeroineen niin tavallisilta ja jotenkin samanlaisilta, että päädyinkin Brittiläiseen versioon. The Simple Things on minulle ihan uusi tuttavuus ja harvoin muutenkaan ostan muita kuin kotimaisia aikakauslehtiä. Tämä on kuitenkin ihana! Hintaa sillä oli 9,90€ eli muihin lehtiin verrattuna ei ollenkaan paha. Sivuja kun on kuitenkin 130 ainakin tässä numerossa. Tämän lehden parissa tunnin junamatka sujui mukavasti! Ihanan inspiroivia kuvia, kiinnostavia reseptejä ja sellaista englantia, mitä minun perus-kielitaidollani ymmärsi helposti. Lehti herätti jälleen Englanti-kuumeeni… <3 Maailmassa on kaksi paikkaa, minne haluan ehdottomasti matkustaa: Suomen Lappiin (mahdollisimman pohjoiseen) ja Englantiin (eri puolille).

Olen viettänyt kolme viikkoa Oxfordissa kesällä 2005 kielimatkalla, mutta reissusta ei jäänyt kauheasti käteen. Ajankohta oli pahin mahdollinen (kaupunki täynnä turisteja – enemmän kuulin italiaa, espanjaa ym. kieliä kuin englantia) eikä asiaa auttanut se, että olimme käytännössä suomalaiset keskenämme. Lisäksi olin silloin vasta 17-vuotias ja matkustin ensimmäistä (ja toistaiseksi viimeistä) kertaa ulkomailla ”yksin”. Nyt saisin matkasta paljon enemmän irti.

Tähän lehteen pitää tutustua tarkemminkin, odotan innolla seuraavaa numeroa! Kotimaisista lehdistä kiinnostunein olen tällä hetkellä Voi hyvin -lehdestä, mutta en ole vielä ihan päättänyt, että onko se kuitenkaan se ykköslehti vai ei. Vielä en ainakaan uskalla tilata vaan ostan eri lehdistä irtonumeroita sen mukaan, minkä lehden senhetkinen numero vaikuttaa kiinnostavimmalta.

Nyt soi taustalla Jouluradio.

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Lehti täynnä inspiraatiota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s