Kysyttävää?


Satunnainen kuva joulukuulta: minä ja Eero Aarnion Polaris.

Tervetuloa vuoteen 2014!

Tarkastelin huvikseni hieman blogini tilastoja viimeisen vuoden ajalta. Ehdottomasti ja ylivoimaisesti suosituin teksti kautta aikain on asentohuimausta käsittelevä teksti. Siihen päädytään edelleen lähes päivittäin Googlen kautta. Toivottavasti merkinnästä on ollut jotain apua, vaikka siinä lähinnä selvitänkin omat oireeni. Tuon jälkeen ei ole huimausta ollut, mutta koko ajan on tietysti mielessä, että se voi iskeä milloin tahansa. Tai sitten ei, ei voi tietää.

Paljon googletellaan myös pitkospuista, mutta ikäväkseni joudun toteamaan, etten oikeasti tiedä miten ne rakennetaan tai paljonko ne maksavat tai oikeastaan edes että mistä niitä löytyy. Olen haaveillut ottavani pitkospuuaiheisen kuvan tuohon banneriin, mutta arvatkaa olenko käynyt missään hienoissa pitkospuupaikoissa vähään aikaan… En. Ehkä vielä joskus! Pitkospuut ovat hienoja.

Myös lastentarhanopettaja-aiheeseen liittyviä hakusanoja on paljon, mistä olen iloinen. Vaikken erityisiä uudenvuodenlupauksia tehnytkään, niin yritän aktivoitua blogissa tällä saralla. Lisää opettajapohdintoja siis luvassa! Niitä ei tosin synny ihan tuosta vaan, koska koko ajan täytyy miettiä omaa ja muiden ihmisten tunnistettavuutta. En haluaisi antaa liian tarkkoja tietoja omasta työpaikastani, toisaalta mietityttää myös se, että blogiin saattavat päätyä myös työkaverit ja tiedän olevani itse täällä erittäin helposti tunnistettavissa (ei sillä että olisin kauheasti pyrkinyt salaamaankaan henkilöllisyyttäni – seison kyllä kirjoitusteni takana).

Millaisia blogimerkintöjä te haluaisitte tulevana vuonna lukea? Olen ilahtunut lukijamäärän jatkuvasta kasvusta (en tosin tiedä kuinka monta vakiolukijaa Pitkospuilla on) ja siksi haluaisin tietää teidän mielipiteenne. Nyt saa kysyä!

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kysyttävää?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s