Takaisin arkeen

Kahden viikon joululoma alkaa olla lopussa ja huomenaamulla kello 7 olen jo töissä. Loma on tullut niin tarpeeseen ja ilokseni kaksi viikkoa on tuntunut tarpeeksi pitkältä. Olen saanut levätä, tehdä kivoja juttuja, viettää aikaa kivojen ihmisten kanssa ja niin edelleen. Tänään viimeisen lomapäivän kunniaksi kävin itsekseni kävelemässä Seurasaaressa – kiersin koko saaren rantapolkuja pitkin. Pitää jatkossa pitää mielessä, että rauhallista luontoa on noin lähellä. Tuollaiset kävelyt ovat niin rentouttavia!


Olen loman aikana huomannut olleeni oikeastaan aika stressaantunut koko viime syksyn. Siihen on monia syitä, joita en tässä sen enempää avaa. Nyt aivan loman loppuaikoina keho on alkanut reagoida selvästi ”ohi menevään stressiin”, vähän jälkijunassa. Selkäkipuja, vähän kuumeista oloa, lihassärkyjä, yöllistä hampaiden yhteenpuremista, pääkipuja, vatsaoireita… Oireita on tullut ja mennyt tässä viimeisen lomaviikon aikana. Nyt alkaa jo helpottaa (kunnes töissä toki odottaa ne kaikki flunssat ja silmätulehduskierteet ja muut).

(Stressistä hyvä artikkeli täällä.)


Nyt olen saanut palautua syksystä ja saanut ehkä uutta energiaa kevääseen. Mielessä on jo paljon ideoita kevätkaudella toteutettavaksi!

Ihanaa vuotta 2014!

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Takaisin arkeen

  1. Kaisu V. sanoo:

    Heippa Susanna!

    Löysin blogisi äskettäin – kiitos hyvistä ja inspiroivista teksteistäsi! Itsekin olen lto (valmistunut Helsingin yliopistosta 2013), joten etenkin päivähoitoa ja opiskelua koskevat kirjoitukset ovat olleet kiinnostavaa luettavaa! Tsemppiä alkavaan vuoteen, ja mukavaa alkanutta vuotta! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s