Kirppislöytö


Tämä kirpputorilöytö on pitänyt esitellä jo jonkin aikaa. Maaliskuussa raahasin Lahdesta muovikassillisen näitä pehmeitä ”lattiapalapelin” paloja – hintaan 3e! Hinta oli niin kohdallaan etten jäänyt tarkemmin tutkimaan, kuinka monta palaa on tallella ja kuinka monta niistä edes ehjiä. Onnekseni puuttuvia paloja oli vain muutama ja nekin niitä ihan pienimpiä, mitä ei oikeastaan edes kaipaa.


Vein tämän tietysti heti töihin ja meidän alle 3-vuotiaat olivat innoissaan! Yhteistyöllä saatiin palat kohdilleen ja selvästi parasta, mitä tällä voi tehdä on hyppiä ja pomppia tuossa päällä. ;)

Minulta on toivottu varhaiskasvatusaiheista postausta ja olen saanut kirjallisuusaiheisen blogihaasteen, molemmat ovat kyllä tulossa! Nyt hyvää pääsiäistä ja rentouttavaa pitkää viikonloppua meille, joille sellainen on suotu! <3

2 kommenttia artikkeliin ”Kirppislöytö

    • Susanna sanoo:

      Minäkin olin aika skeptinen muovipussin sisältöä kohtaan – ajattelin, että ehkä siellä on suurimmasta osasta ne ”sisäpalat” hävinnyt tai muuten vaan rikkinäisiä, mutta tosiaan lähes kaikki olivat tallella ja muutamissa vain pienet hampaanjäljet. Harvoin tekee tällaisia löytöjä, mutta kaikki on näköjään mahdollista. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s