Kansallispukukorvikset Seurasaaresta


Käväisimme tänään Seurasaaressa. Siellä tulee käytyä tosi harvoin ottaen huomioon, että meiltä olisi sinne kävelymatka. Käyntikertani voinee laskea yhden käden sormilla, viime kerrasta tosin ei ole kovin montaa kuukautta (muistaakseni joululoman viimeisenä päivänä tammikuun alussa). Ihana paikka, jossa voisi kävellä ihan muuten vaan. Kannattaa kuitenkin ostaa liput siitä sillan kupeesta (Seurasaaren päästä), että pääsee käymään kaikissa avoinna olevissa rakennuksissa!

Itse tein museokaupasta tänään löydön: korvakorut, jotka on valmistettu Nurmijärven kansallispuvun kankaasta (korvikset: Anita Grönlund Tmi)! En olisi sitä erottanut muista ihanista korviksista muuten, mutta paperin toisella puolella luki isoin kirjaimin ”Nurmijärvi”. Miellän itse Nurmijärven kansallispuvun enemmän punaiseksi kuin tuollaiseksi sini-keltaiseksi, mutta pikaisen googlettelun tuloksena uskon, että tuo kyllä on samasta kankaasta mutta tuollaisesta raitakohdasta. Pidän koruista ja muista esineistä, joissa on jokin tuollainen itselle merkityksellinen idea. Esimerkiksi yhdet korvikseni ovat palapelin muotoiset, ja siinä oleva teksti on selvästi Seitsemästä veljeksestä (ostettu Lahden satamasta ihanan kahvila Karirannan yhteydessä olevasta käsityöpuodista).

Satunnaisia kuvia Seurasaaresta:
PS. Olen jo ainakin viikon verran nähnyt joka yö töihin liittyviä unia. Ihan positiivissävytteisiä unia, ei mitään painajaisia. Sellaista yleistä kaaosta mitä päiväkotiarki tuppaa olemaan. Ehkä jokin merkki siitä, että stressi alkaa pikkuhiljaa lievittymään, tai että ainakin jotenkin alitajuisesti käsittelen asiaa?

PPS. Some Superfluous Opinions -teatteriblogissa on käynnissä kesäteatteriarvonta, jossa voi voittaa liput Kivi-juhlille. Kannattaa käydä osallistumassa! Osallistumisaikaa on heinäkuun verran.

PPPS. Aion tänään kokeilla ensimmäistä kertaa OnniBusia! Helsingistä Lahteen kolmella eurolla, ei paha. Takaisin aion tulla eurolla. Voittaa ainakin hintansa puolesta junalla matkustamisen (melkein 16 euroa)…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s