Paras kirja pitkään aikaan

Tammikuussa kirjoitin haaveilevani tästä kirjasta. Varasin kirjan kirjastosta jo ennen kuin heillä edes oli lainakappaleita – ja niin teki varausjonon pituudesta päätellen moni muukin. Nyt heinäkuun lopussa vihdoin tuli sähköpostiin viesti, että varaamani kirja on noudettavissa! Ja kyllä, kirja oli loistava.

Kyse on siis Musta tuntuu punaiselta – Kuvataiteellinen toiminta varhaisiässä -teoksesta (Rusanen, Kuusela, Rintakorpi, Torkki). Ensinnäkin pidän kovasti kirjan ulkoasusta. Fontit ovat raikkaita ja sopii loistavasti kirjan tyyliin. Toisekseen pidän tietysti kirjan sisällöstä: ideat ja kuvat ovat tasapainossa asiantuntevan ja informatiivisen tekstin kanssa. Tämä kirja pitää ehdottomasti vielä hankkia omaksikin! Kuvat puhukoot puolestaan:

Pitää vielä lukea ja selata kirja uudelleen muutamaan otteeseen (ja kirjoittaa parhaat vinkit ylös) ennen kuin maltan palauttaa sen takaisin kirjastoon!

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Paras kirja pitkään aikaan

  1. bleue sanoo:

    Kiitos kirjavinkistä! Tähän pitää tutustua!!! Kirjoittelen itse piakkoin leikkiin liittyvän kirjavinkin, ja myös temperamenttiin :)!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s