Arpaonni suosi

Kävin pari viikkoa sitten (?) Meidän viikonloppu -messuilla Helsingin Messukeskuksessa (samassa oli metsämessuja ja lemmikkimessuja ja mitä kaikkea) ja osallistuin tietysti kaikenlaisiin arvontoihin. Yllätys oli suuri, kun sain yllä olevan sähköpostin! Kävin tällä viikolla noutamassa arvontavoittoni Artekin Kanto-lehti-/takkapuutelineen.
Ihastuin tuohon pahvilaatikkoon! (Vaikka kotona ensimmäinen kommentti olikin, että ”et kai sä aio tuotakin säästää”…) Laatikon teksti lupaa laatua, tosin ehkä se kuvaa myös omaa suhtautumistani kaikkeen – olen tosi huono heittämään mitään pois. Kaiken voi aina hyödyntää jotenkin, joko kotona tai töissä. Ja sitten on joka paikka täynnä ”kyllä minä tätä joskus vielä käytän” -tavaraa. Tuossa lattialla tuo laatikko edelleen on. En tiedä mihin sitä käyttäisin, mutta kun se on hieno!
En tiennyt etukäteen minkä värinen teline tulisi olemaan, mutta olen iloinen, että se oli tuo koivu. Muut vaihtoehdot ilmeisesti ovat musta ja valkoinen, mutta etenkään tuo musta ei olisi sopinut tänne ollenkaan. Koivu osui juuri oikeaan.
Lehtiteline pääsi lehtienkeräyspisteeksi (Opettaja-lehdet ovat lavastusta, en minä niitäkään raaski heittää pois – niistähän näkee vuosien päästä hienosti, millaiset asiat alalla ovat olleet pinnalla!). Tuossa on aiemmin ollut kaiken maailman paperikasseja, jotka aina repeävät alkaessaan tulvia yli kun en jaksa viedä lehtiä lehtienkeräyslaatikkoon (jollainen kuitenkin on tuolla sisäpihalla ihan muiden roskisten vieressä…), mutta nyt ne sentään pysyvät siististi pinossa. Tykkään kovasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s