Pitkospuut jouluun

Koska tänä syksynä olen ollut poikkeuksellisen paljon joulutunnelmissa viime vuosiin nähden, ajattelin tuoda vähän joulua tänne bloginkin puolelle. En ole koskaan järjestänyt minkäänlaista blogijoulukalenteria, vaikka olenkin sellaisia muissa blogeissa seurannut. Nyt aion kokeilla! Koska aina en ehdi tietokoneen ääreen blogin pariin, ajastan osan kalenteriluukuista (on muuten kätevä toiminto muutenkin!).

Olen pitänyt tämän merkinnän luonnoksena jo pidempään ja välillä ollut sitä mieltä, että ei tästä tulekaan mitään ja että en ehdi kuitenkaan viemään tätä projektia loppuun. Ja että kuitenkin alan stressata tästä liikaa kaiken muun (opiskelu+työ) lisäksi. Välillä taas olen ollut jo ihan valmis julkaisemaan tämän ja olenkin jo vähän luonnostellut itselleni kalenterin sisältöä. Ja vieläkin olen vähän kahden vaiheilla. Nyt kuitenkin päätin tehdä ratkaisun ja klikata ”julkaise”. Meni syteen tai saveen.

Tästä alkaa siis Pitkospuut jouluun. Ajatuksena on tuoda joulutunnelmaa päivä kerrallaan – päivittäin 1.-24.12. siis kirjoitan blogimerkinnän, joka jollain tavalla liittyy jouluun. Lastentarhanopettajuudestani johtuen osa kalenteriluukuista liittyy lasten kanssa tehtäviin jouluvalmisteluihin, osa oman joulutunnelman luomiseen, erilaisiin joulutapahtumiin, jouluisiin tee-se-itse -vinkkeihin ja milloin mihinkin – tämä on myös minun matkani jouluun, joten lopputulos on vielä itsellenikin arvoitus. ;) Tämä on minun tämänvuotinen joulukalenterini, tervetuloa seuraamaan! Yllä olevaa kuvaa saa vapaasti käyttää, samoin alla olevaa pienempää versiota. Linkityksen voi tehdä suoraan tähän merkintään tai sitten Joulukalenteri-kategoriaan: https://pitkospuut.wordpress.com/category/joulukalenteri/

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Pitkospuut jouluun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s