Joulukalenteri: 10.12. Pieni jouluarvonta

10.12.

On pienen jouluarvonnan aika! Voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen – kerro vaikka jotain omista jouluvalmisteluistasi! Mitä olet tehnyt tai mitä haluaisit vielä tehdä ennen joulua? Myös bloggaustoiveita voi esittää. :) Toisen arvan saat linkittämällä joulukalenterini omaan blogiisi joko yllä olevien kuvien avulla tai ihan vain tekstilinkkinä. Kirjoita tällöin kommenttiisi myös blogisi osoite sekä tieto siitä mistä linkki löytyy. Osallistumisaikaa on Lucian päivään asti, eli 13.12. klo 18 asti – voittaja ilmoitetaan 14. päivän kalenteriluukussa! Muista ilmoittaa kommentissasi sähköpostiosoitteesi, jotta saan palkinnon matkaan mahdollisimman pian. Voittajalle on luvassa pieni jouluinen paketti:

Onnea arvontaan!

Advertisement

17 kommenttia artikkeliin ”Joulukalenteri: 10.12. Pieni jouluarvonta

 1. Hukkakukka sanoo:

  Joululahjoja hankittu ja joulukortit kirjoitettu, paketointitarpeita ostettu. Ei oikeastaan muuta ole vielä ehtinyt tekemään. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

 2. Teija H sanoo:

  Joulukortit lähetetty jo viime viikolla.Joululaatikot paistettuna pakastimessa.Joulufiilistely aloitettu jo marraskuun alussa.
  Lahjoja on ostettu sekä itse värkkäilty,muutama vielä uupuu.
  Yhdellä mukana.

 3. Minna P sanoo:

  Suurin osa lahjoista hankittu, joulukortit lähetetty ja kotia koristeltu jouluun. Vielä pitäisi tehdä joulusiivous ja leipoa.
  Yhdellä arvalla mukaan.

 4. Tuulia sanoo:

  Minulla on vielä lahjojen ostaminen edessä mutta tänään nautin ensimmäisen jouluaterian ja joulutortut. Olen iloinen, että olen löytänyt blogisi sillä opiskelen viimeistä vuotta LTO:ksi ja on mukava kuulla sinun ajatuksiasi työstäsi ja maisterivaiheen opinnoista. :) Yksi arpa.

 5. Marja-Liisa sanoo:

  Joululahjoja hankittu ja vähän leivottukin. Maanantaina leikkaukseen ja sitten on vaan arvausta, että minkä verran pystyy viime hetkellä joulua laittelemaan… Mutta hyvillä mielin, vaikka erilainen joulu tuleekin.

 6. Axu sanoo:

  Joululahjoja on hankittu, ja jotain koristeita laitettu, mutta muuten jouluvalmistelut vielä aika kesken. Haluaisin käydä vielä joulumarkkinoilla ainakin ja sitten ihan vaan fiilistellä joulua :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s