Joulukalenteri: 13.12. Päiväkodin joulujuhla

13.12.

Hyvää Lucian päivää!

Meillä oli tällä viikolla päiväkodin joulujuhlat. Esitimme perinteisiä joululauluja ja -tansseja, pienen lasten käsikirjoittaman näytelmän ja lopuksi paikalle saapui itse joulupukkikin! Hienosti meni. :)

Joulujuhlat ovat aina pienoinen stressi meille työntekijöille. Ei sinänsä negatiivinen stressi eikä se alunperin ole stressaavaa, mutta juhlien lähestyessä on niin paljon valmisteluja ja harjoituksia ja muuta, että sitä kyllä huokaisee syvään kun juhlat ovat ohi. Juhlat itsessään ovat mukavat ja tunnelma on iloinen, ja pyrimme toki siihen ettei ”stressi” välity lapsille. Heille juhlat tuntuvat olevan syksyn kohokohta ja meillä ainakin on kyselty pitkin viikkoa, että milloin ne oikein ovat. Ollaan juteltu jännittämisestä ja siitä, että ei haittaa vaikka jännittää. Että aikuisiakin jännittää. Ja tänään sitten juteltiin siitä, että eikös vaan mennytkin kaikki hienosti vaikka jännittikin. :)

Mutta nyt on edessä vielä viimeinen viikko ennen joululomaa, tiedossa on vielä retki sekä kaikenlaisia vapaamuotoisia jouluaskarteluja ja paljon leikkejä. Sää on kaikkea muuta kuin jouluinen ja olemmekin jääneet tavallista useammin sisätiloihin leikkimään. En vaan malttaisi odottaa joululomaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s