Elämän välitilinpäätöksen aika?

Vuosi 2014 alkaa olla pulkassa (vaikka lumet sopivasti sulivatkin ennen pulkkamäkeen ehtimistä). Varsin mukava vuosi! Yleensä näin vuoden lopuksi kai pitäisi perinteisesti kirjoittaa jotain siitä, mitä tästä vuodesta on jäänyt käteen. Aloinkin eilen miettiä tätä, kunnes turhauduin koko ajatukseen siitä, että on olemassa jokin tietty 365 päivää, jolloin pitäisi saada mahdollisimman paljon aikaan, jotta voisi sitten viimeisenä päivänä summailla niitä aikaansaatuja asioita yhteen. Onhan tässä ollut: töitä, opintojen alkamista ja kaikkea sellaista. Perus-elämää. Sellaista, mikä alkoi jo ennen 1.1.2014 ja mikä jatkuu myös 31.12.2014 jälkeen.

Sen sijaan pienen blogikatsauksen voisin tehdä. On nimittäin aina yhtä hauska tarkastella hakusanoja, joilla blogiin on päädytty. Viimeisen vuoden ajalta TOP5 näyttää tältä:
1. Paras kasvissosekeitto (en tiedä onko paras, mutta löytyy täältä)
2. Pitkospuut (edelleenkin puuttuu blogikirjoitus itse pitkospuista, ehkä vielä joskus teen jonkun pitkospuukatsauksen!)
3. Asentohuimaus (yli kaksi vuotta edellisestä huimauksesta!)
4. Muffinsit (vuodenvaihdeteemaan liittyen katso esimerkiksi tämä)
5. Hyvänlaatuinen asentohuimaus (ks. kohta 3

Muita hakusanoja edellisten variaatioiden lisäksi ovat mm. Urajärven kartanon historia (mielenkiintoista, mutta selvinnee blogia paremmin vaikka Museoviraston sivuilta), ideoita päiväkotiin (kurkkaapa Pinterest!), roskakatos ja pyöräteline (okei?), lapsella aina kurahousut (hyvä juttu, jos on märkä sää ja haluaa pitää vaatteet kuivina), luin teinin päiväkirjaa (aijai, tämä on paha!), viisi pientä ankkaa sanat (No tässä: ”Viisi pientä ankkaa lähti leikkimään vuorten taakse, kauas pois. Äitiankka sanoi, että kvaak, kvaak, kvaak, mutta vain neljä ankkaa tuli takaisin. Neljä pientä… jne. Mutta silloin nousi lammikosta suuren suuri isäankka, joka sanoi suurella äänellä: kvaak! Ja niin kaikki ankat tuli takaisin.”).

Ihanaa ja hauskaa vuotta 2015 kaikille!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s