Satunnaisuuksia

Vaalipäivän orava.

– Digikamerani on ollut rikki jo jonkin aikaa. Se ottaa kyllä kuvia, mutta näyttö on kokonaan valkoinen – käytännössä on siis ihan arpapeliä, että minkälaisia kuvia sillä tulee. Onneksi päälle ei ollut jäänyt mitään erityisiä asetuksia vaikkapa valaistuksen suhteen, vaan kuvista tulee jokseenkin normaalin näköisiä (jos osuu yhtään kohteeseen). Uusi pitäisi jostain hankkia.

– Vaalitulos vähän hämmentää, mutta oma ehdokkaani sentään pääsi läpi! Meillä oli sunnuntaina hienot vaalivalvojaisetkin viiden hengen voimin (kolmea eri puoluetta äänestäneitä, ilmankos äänenvoimakkuus välillä vähän kohosi).

– Gradu etenee sen verran, että olen saanut tuotettua jo puolet aineistosta (käyn videokuvaamassa ja analysoin sitten tiettyjä aineistosta valitsemiani episodeja). Kyllä se suurin työ, aineiston analysointi, taitaa kesään jäädä. Ei tässä oikein millään ehdi muuten.

– Aion lähiaikoina, ehkä ensi viikolla, kertoa lapsiryhmäni lapsille siitä, että en enää kesäloman jälkeen ole heidän opettajansa (opintovapaa alkaa elokuussa), vaan tilalleni tulee joku muu. Ikävä on jo nyt.

– Huomenna alkaa ansaittu (!) miniloma, junalla Malmön kautta Kööpenhaminaan ja sieltä lentäen takaisin! Kameran hajoaminen harmittaa kovasti tästäkin syystä, mutta toisaalta ehkä tekee hyvää keskittyä kerrankin katsomaan nähtävyyksiä omin silmin eikä näytön läpi. Tärkeimmät voin tallentaa puhelimeni kameralla (joka ei tosin ole mikään huippulaatuinen). Jotenkin sitä on tottunut nimenomaan tallentamaan muistot valokuvien muodossa, ja tuntuu oudolta ettei sellaista tekisi. Ihan kuin kaikki oman muistin varassa oleva jotenkin katoaisi muuten (minun muistini tuntien näin kyllä voisi tapahtuakin)… Aiheesta puhui vlogissaan juuri myös yksi tämän hetken suosikeistani Beckie0.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s