Varhaiskasvatuksesta EI saa leikata

Vain kaksi kättä

Kirjoitin viimeksi tyrmistyksestäni hallituksen säästöaikeista varhaiskasvatuksen osalta. Olen edelleen järkyttynyt sitä lyhytnäköisyydestä, jota Sipilä kumppaneineen osoittaa. Tutkimusten mukaan varhaiskasvatukseen sijoitettu raha tuottaa itsensä moninkertaisesti takaisin, ja sama pätee toisinkinpäin…

Keskiviikkona järjestetään mielenilmauksia säästöaikeita vastaan ympäri Suomea. Suurin tapahtuma (johon itsekin osallistun) on Helsingissä, mielenosoituskulkue lähtee Rautatientorilta klo 18. Tulkaa mukaan!

Olettehan jo allekirjoittaneet adressin tätä kaikkea vastaan? Se löytyy osoitteesta http://www.adressit.com/varhaiskasvatuksen_tulevaisuus_ei_kasvaville_ryhmille ja olisin kovin iloinen, jos kävisit sen allekirjoittamassa ihan huolimatta siitä, onko sinulla lapsia tai työskenteletkö alalla. Kaavaillut leikkaukset vaikuttavat kuitenkin sekä tämänhetkisiin lapsiin että tuleviin sellaisiin.

Varhaiskasvatus on jo nykyiselläänkin paikoitellen melko heikkolaatuista, ja nyt sitä rapautetaan entisestään. Olen ihan aidosti huolissani. Aiheesta kirjoittaa myös mm. Eeva-Leena Onnismaa:

Onnismaa

Lisää hyviä kirjoituksia ja linkkejä löytyy Vain kaksi kättä -Facebook-ryhmästä!

Nyt kaikki mukaan! On kohtuutonta laittaa lapsia maan velan maksajiksi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s