Ikävä jo nyt

Nimesin tämän kuvatiedoston Itkuksi… Tässä pieni kokoelma isosta korttipinosta.

Viimeinen työpäivä päiväkodissani oli juhannusta edeltävänä torstaina. Mahdollisesti ihan kokonaan viimeinen. Jään siis opintovapaalle elokuusta ja aika näyttää mitä sen jälkeen. Lupauduin kyllä tekemään sijaisuuksia talossa jos on tarvetta (joudun tekemään sijaisuuksia joka tapauksessa, koska en muuten saa tuloja vuoden aikana mistään), joten todennäköisesti tapaan kyllä vielä suurimman osan lapsista ensi toimintakaudellakin. Silloin he vain eivät ole ”niitä minun pieniäni”…

Sekalaiset fiilikset kyllä kaiken tämän keskellä. Toisaalta hirvittävän suuri haikeus ja ikävä lapsia, toisaalta en malttaisi odottaa edessä olevia maisteriopintoja! Käyn jo säännöllisesti taas yliopiston sähköpostia kurkkimassa, Weboodia katselemassa ja Flammaa selailemassa. Kun vaan saisi kaiken tämän kanavoitua tuohon kesken olevaan graduun! No, viimeistään syksyllä. Nyt alkoi erittäin ansaittu kesäloma ja olen tänä keväänä/kesänä kyllä loman tarpeessa ehkä enemmän kuin koskaan.

Palautettuani työpaikan avaimet avainnauhaan jäi roikkumaan vain yksinäinen Lego-ukko (ostos Kööpenhaminasta kevään reissulta).

Palautettuani työpaikan avaimet avainnauhaan jäi roikkumaan vain yksinäinen Lego-ukko (ostos Kööpenhaminasta kevään reissulta).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s