Kun väsyttää

Minä joskus kauan sitten.

Minä joskus kauan sitten.

Yllä oleva kuva minusta kuvaa täydellisesti olotilaani tällä hetkellä. Töissä (yhden päivän sijaisuus minulle uudessa päiväkodissa) olin vielä ihan normaalin energinen, mutta heti kotiin tultuani alkoi paleltaa ja väsyttää. Illaksi tuli ihan totaalinen väsymys – ei puhettakaan että olisin jaksanut tehdä mitään etukäteen suunnittelemiani opiskelutehtäviä. Toivotaan ettei mikään vuosisadan flunssa ole iskemässä päälle. Joku laittaisi tämän ehkä kellojen siirron piikkiin, mutta en koe että se koskaan vaikuttaisi minuun juuri mitenkään, siirreltiin niitä mihin suuntaan tahansa. Olen tosin iloinen aamujen lisääntyneestä valosta, sillä aikaiset herätykset ovat ihan kamalia erityisesti pilkkopimeässä.

Opiskeluhommat ovat kasaantuneet tulevaan kuukauteen ja deadlineja on vaikka kuinka. Sinänsä kaikki tehtävät ovat kyllä mielenkiintoisia, mutta samalla pitäisi saada sitä graduakin eteenpäin. Tuntuu ettei oikein tiedä mihin seuraavaksi tarttuisi.

Juuri nyt…

tekisi hirveästi mieli suklaata (suosikkieni salmiakki- ja popcornsuklaiden rinnalle on noussut nyt myös se Fazerin Joulusuklaa, vai millä nimellä se nykyään kulkeekaan)
tekisi mieli käpertyä johonkin lämpimään, jonkun ihanan viltin sisälle villasukat jalassa ja vain olla
syön tämän illan neljättä mandariinia, niihin jää koukkuun!
olisi kiva juoda glögiä, mutta se on loppu – täytynee keittää teetä
olen koukussa Pinterestin selaamiseen, se on kyllä ihana inspiraationlähde sekä työjuttuihin että ihan yleisestikin (omat pin-lisäykseni täällä)!
olisi ihana päästä kävelemään metsään (no ei ehkä näin pimeällä)! Kaipaan tällä hetkellä kovasti metsän tuoksua ja sitä hiljaisuutta.
ajattelin mennä iltateen jälkeen nukkumaan, josko olisi virkeämpi olo aamulla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s