Toinen joulupaketti!

Sain Salaiselta Jouluystävältäni tänään sähköpostitse Postin lähetystunnuksen, jos vaikka hänen lähettämänsä toinen paketti (ensimmäisestä täällä) ehtisi noudettavaksi jo tänään. Palasin yliopistolta kotiin päivällä ja tutkin netistä lähetystunnuksen avulla, olisiko paketti jo perillä – vielä ei ollut tullut nettisivuille siitä ilmoitusta. Tulin kotiin ja päätin hakea paketin huomenna. Satuin sitten kuitenkin kahvikupillisen jälkeen tutkimaan Postin sivuja uudelleen, ja nyt oli paketti kuitattu noudettavaksi! Uteliaisuus voitti – pakkohan se oli lähteä hakemaan kuitenkin vielä tänään. ;)

En huomannut ottaa paketista itsestään kuvaa, mutta kuljetuslaatikko oli paketoitu joulupaperilla. Se tuntuikin siksi ihan oikealta joululahjalta. :) Ensimmäisenä paketista paljastui aikuisten talviaiheinen värityskirja! Olen koko tämän väritysbuumin aikana ajatellut hankkivani sellaisen itsellenikin, mutta syystä tai toisesta en ollut sitä vielä tehnyt. Nyt pääsen vihdoin värittämään!

Värityskirjan päällä oli kuvassa näkyvä punainen laatikko. Avasin sen, ja sisältä ilmestyi  toinenkin laatikko!

Laatikkoon oli saatu mahtumaan vaikka mitä! Suklaata ja jouluteetä ja aivan ihastuttava jouluinen muki! Muki on minulle juuri sopiva, sekä malliltaan että kuvitukseltaan. Niin söpö! Ja sitten paketissa oli kaksi tuollaista pyramidia. Hetken pohdin, että onko niiden tarkoitus olla sellaisenaan joulukoristeita, vai kuuluuko ne avata… Varovasti sitten avasin pyramidin huipulla olleen rusetin, ja…

…sisällä oli kynttilä! Nerokas idea, jota aion itsekin joskus jossain käyttää! Pitää tutkailla tarkemmin, minkä muotoisesta kartongista tuo on taiteltu ja miten se on kasattu. Hienoja!

Ihastuin myös laatikoihin, joissa nämä lahjat saapuivat! Punainen rasia sopii täydellisesti tuikkujen säilytysrasiaksi – niitä on tähän mennessä löytynyt milloin mistäkin pussista tai korista, nyt niitä on helppo säilyttää yhdessä paikassa. :) Myöskään valkoista pahvilaatikkoa en malta heittää pois, sillä jostain syystä etenkin tuollaiset neliön malliset laatikot kiehtovat. Pitää keksiä sille jotain käyttöä! Myös kenkälaatikko, johon tämä kaikki oli pakattu, saanee uuden elämän jonain säilytysrasiana. Minulla kun on kaikenlaista pikkusälää, joka talouden toisen osapuolen mielestä joutaisi vähintäänkin pois silmistä. ;) (Kuulen jo mielessäni epätoivoiset kommentit laatikoista: ”Ei kai noita tartte säästää?” Mies on onneksi jo tottunut kysymään kaikenlaisten pakkausmateriaalien ja laatikoiden ynnä muun kanssa, että ”säästätkö vai heitänkö pois?” Uskon silti, että paljon menee kierrätykseen myös kysymättä selkäni takana… :D ) Kai tämä on joku lastentarhanopettajan ammattitauti!

Paljon kiitoksia Salaiselle Jouluystävälleni!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Toinen joulupaketti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s