Älyttömiä joululahjoja

1
Satunnainen aiheeseen liittymätön kuvituskuva. Pikkuinen jouluoksani ikkunalaudalla. <3

Sain blogihaasteen pitkään seuraamastani Muuttolintu muutti pohjoiseen -blogista (jossa elellään jänniä aikoja, kannattaa tutustua)! Tehtävänä on listata kolme älytöntä joululahjatoivetta; sellaista ihan mahdotonta, josta tietää ettei voi saada mutta toivoo kuitenkin. Ei mikään helppo tehtävä! (Mutta kiitos haasteesta!)

  1. Voisin mielelläni elää lapsuuden uudelleen. Kun suurimpia huolia on se, miten saada mielikuvitushevostallin mielikuvitushevoset pysymään tallissaan, tai miten voisi maksimoida Viisikoiden ja Tiina-kirjojen lukemiseen käytettävän ajan.
  2. Voisinpa saada itselleni kissan tai kaksi! Harmi, että parisuhteen toinen osapuoli on allerginen. Onneksi lähipiiristä löytyy silti kissoja siliteltäväksi.
  3. Oma savusauna! Savusauna on saunojen aatelia. Lienee selvää ettei sellaista noin vain saa etenkään kerrostaloasuntoon… ;) Mutta aina voi toivoa!

En tiedä kuinka paljon ihmiset ehtivät bloggailla näin lähellä joulua, mutta olisi hauska kuulla Aamukahvilla-blogin Henriikan älyttömät lahjatoiveet! Hänen blogiaan olen niin ikään seurannut pitkään, kannattaa tutustua mikäli ette vielä ole siihen törmänneet! Myös muut saavat toki vapaasti napata haasteen omaan blogiinsa. :)

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s