Täällä ollaan yhä.

1
Hei taas! Bloggaaminen on tällä hetkellä jostain syystä umpikujassa, enkä oikein tiedä mitä tehdä. Kirjoitusinspiraatiota ei ole, mutta toisaalta mieleen tulee silti satunnaisesti blogiaiheita. Joinain päivinä suunnittelen koko blogin sulkemista, joinain päivinä ajattelen uuden blogin perustamista. Kompromissi on ollut, etten tee mitään. Blogi vaan on. Joten pahoittelut teille, jotka Pitkospuita seuraatte (näistä pahoittelupostauksistakin aina varoitellaan), hiljaiseloa on riittänyt koko vuoden (tämä on vuoden neljäs postaus, noloa) enkä osaa sanoa milloin tämä tästä aktivoituu…

Jos nyt jotain kuulumisia. Varhaiskasvatuksen maisteriopinnot ovat käytännössä opetusharjoittelua vaille valmiit, mutta teen tosiaan esi- ja alkuopetuksen aineopinnot ja luultavasti myös museologian perusopinnot vielä ensi lukuvuoden aikana. Olen opintovapaalla päiväkodista ja työskentelen opintojen ohella vuodenvaihteeseen asti tammikuisessa harjoittelupaikassani (maaliskuusta asti siis ihan työntekijänä), jossa työajat ovat sen verran joustavat ettei se hankaloita opintojani. Päiväkotityössä tämä ei onnistuisi mitenkään, joten olen iloinen, että saan vielä olla toisen vuoden opintovapaalla! Olen edelleen innoissani opinnoista, ja nyt kesällä suoritan Avoimen yliopiston kautta Kulttuuriperinnön teoria -kurssin, joten olen jo astunut vähän oman alani ulkopuolellekin. Elokuuksi ilmoittauduin Lapsuuden tutkimuksen kurssille myös. Mutta kun noita tulevia kurssiaikatauluja ja -sisältöjä tutkailin, niin melko vauhdikas syksy on tulossa!

Tänään alkoi kolmen viikon kesälomani keskimmäinen viikko. Ensimmäisellä viikolla lähinnä nukuin pitkään. Pieniä reissuja tuli tehtyä mm. Vääksyn perinteiseen Mobilisti-iltaan, Loimaalle (Maatalousmuseo Sarka, Alpo Jaakolan patsaspuisto ja Taidetalo). Nyt alkaneella viikolla aion saada tuon kulttuuriperintökurssin ensimmäisen esseen valmiiksi (deadline vasta 24.7., mutta en haluaisi käyttää siihen koko lomaa). Tällä viikolla sisko saa leikata hiukseni ja muuten suunnitelmissa on lähinnä olla. Säästä riippuen joko sisällä tai ulkona. Ehkä joitain Helsinki-kohteita voisin harkita, fiiliksen mukaan. Edessä on vielä jo lähes perinteeksi muodostunut Ruotsin reissu, tällä kertaa käytännön syistä vähän aiempaa lyhyempänä. Ehkä siitä voisin ainakin kirjoittaa vastaavan matkakertomuksen kuin viime vuosinakin?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s